(+45) 21 80 69 63 info@cramersanlæg.dk

Flisebelægning

Brolægning i din have, indkørsel eller på terrassen

Har du brug for hjælp til brolægning, eller trænger din have eller terrasse til nye fliser? Hos Cramer’s Anlæg og Belægning er vi eksperter i flisebelægning og kan være dig behjælpelig med nye fliser i alle former til haven, hvis du bor i nærheden af Ringsted, Næstved, Køge og omegn.

Her får du mulighed for selv at præge det arkitektoniske udtryk, da du vil være i tæt kontakt med os fra start til slut. Selvom du ikke fysisk hjælper med din flisebelægning og dit gravearbejde, så er din rolle fortsat uundværlig for opgaven.

Vi kan hjælpe med enhver form for flisebelægning

Lægning af fliser kan være en stor og krævende opgave, hvorfor den kan virke meget uoverskuelig for mange. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde vores hjælp med brolægning i din have, indkørsel eller hvor du ellers ønsker disse lagt.

​Som brolægger garanterer vi for et flot resultat, som vil få både have og resten af din bolig til at fremstå særdeles godt – særligt i solen på en varm sommerdag.

Der er mange muligheder, når det kommer til flisebelægning, og det kan være svært at bestemme sig for én løsning, når du skal træffe dit endelige valg; skal det være den ene eller anden type flise, hvilke udformninger og mønstre og så videre. Her kan vi hjælpe dig, da vi gennem vores erfaring har set og lavet mange haver og hertil hjulpet med brolægning. Dette har givet os et stort kendskab til design, hvorfor vi kan komme med anbefalinger og gode ideer ud fra vores erfaring.

Dog vil vi hellere end gerne udføre belægningen præcist efter dit ønske, hvis du på forhånd er bevidst om udformningen. Måske du har en rigtig spændende ide, som vi hellere end gerne vil forsøge at realisere for dig.

Hvad koster brolægning?

Ønsker du professionel hjælp med flisebelægning i din have, indkørsel m.m., så du kan få opfyldt din store drøm? Ved at søge kontakt til os er du garanteret et flot håndværk til ganske fordelagtige priser.

Den konkrete pris for brolægning afhænger dog blandt andet af dine valg i forhold til materialer og opgavens omfang. Vi anbefaler derfor, at du altid kontakter os omkring en specifik opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

​Ring og hør mere på telefon 21 80 69 63 eller skriv til vores e-mail info@cramersanlæg.dk.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.