✓​ Brolægning i høj kvalitet

✓​ Sans for design og kreativitet

✓​ Mange års erfaring

Lægning af fliser udføres

Trænger din have til nye fliser? Hos Cramer’s Anlæg og Belægning er vi eksperter i lægning af fliser, og kan være dig behjælpelig med nye fliser i alle former til din have, hvis du bor i nærheden af Ringsted. 

Her får du mulighed for selv at præge det arkitektoniske udtryk, da du vil være i tæt kontakt med os fra start til slut. Selvom du ikke fysisk hjælper med lægningen af fliserne, så er din rolle fortsat uundværlig for opgaven.

Stor erfaring med lægning af fliser

Lægning af fliser kan være en stor og krævende opgave, hvorfor den kan virke meget uoverskuelig for mange. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde vores hjælp med lægning af fliser i din have, indkørsel eller hvor du ellers ønsker disse lagt. 

Vi garanterer for et flot resultat, som vil få både have og resten af din bolig til at fremstå særdeles godt – særligt i solen på en varm sommerdag.

Der er mange muligheder, når det kommer til fliselægning, og det kan være svært at bestemme sig for én løsning, når du skal træffe dit endelige valg; skal det være den ene eller anden type flise, hvilke udformninger og mønstre og så videre. Her kan vi hjælpe dig, da vi gennem vores erfaring har set og lavet mange haver og hertil hjulpet med lægning af fliser. Dette har givet os et stort kendskab til design, hvorfor vi kan komme med anbefalinger og gode idéer ud fra vores erfaring. 

Dog vil vi hellere end gerne udføre fliselægningen præcist efter dit ønske, hvis du på forhånd er bevidst om udformningen. Måske du som kunde har en rigtig spændende idé, som vi hellere end gerne vil forsøge at realisere for dig.

Få en pris på fliselægning

Ønsker du professionel hjælp med lægning af fliser i din have, indkørsel m.m., så du kan få opfyldt din store drøm? Ved at søge kontakt til os, er du garanteret et flot håndværk. 

Vi er ikke bare en normal brolægger – vi har smag for design og kvalitet. Ring i dag på telefon 21 80 69 63 og få et godt et godt tilbud. 

Indhent tilbud

Lad os give dig et godt og uforpligtende tilbud. 

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt dit ​haveservice firma i dag

Cramer´s Anlæg & Belægning​

Adamshøjvej 20

4100 Ringsted

Telefon: 21 80 69 63

E-mail: info@cramersanlæg.dk

CVR: 37282537

Cramer's Anlæg & Belægning
Adamshøjvej 20
4100 Ringsted